3.

Novo brdo stanovanja

. southern illinois high school baseball

Izgradnjo stanovanj v soseski Novo Brdo, stanovanj za mlade na Gerbičevi in stanovanj na Dolgem mostu je kreditirala Razvojna banka Sveta Evrope (CEB). To je bila največja pomoč, ki je je bil republiški stanovanjski sklad deležen, je pojasnil Remec in poudaril, da politika v vseh teh letih ni uspela zagotoviti državnega vira. Stanovanjski sklad je v soseski Novo Brdo v Ljubljani zgradil nekaj sto stanovanj, ki jih bo zdaj ponudil v najem. točke Javnega razpisa za oddajo oskrbovanih stanovanj. Pri tem je treba pri najemu stanovanj v soseski Novo Brdo upoštevati vsaj še: v nasprotju s stanovanji, ki se oddajajo na prostem trgu, stanovanja v tej soseski ne bodo opremljena. Pri tem je treba pri najemu stanovanj v soseski Novo Brdo upoštevati vsaj še: v nasprotju s stanovanji, ki se oddajajo na prostem trgu, stanovanja v tej soseski ne bodo opremljena. Nepremičninski sklad je lastnik 2.

: 031 2.

Oct 22, 2019 · Stanovanja bodo velika od 30 do 80 kvadratnih metrov.

Nov 13, 2020 · Najemna stanovanja Brdo Drage, Novo mesto – 180 stanovanj, zaključek gradnje 2026, Najemna stanovanja Škotin, Dragomelj – 130 stanovanj , zaključek gradnje 2026, Najemna stanovanja Glince, Podutik – 400 stanovanj, od tega 52 oskrbovanih , zaključek gradnje 2027,.

uporabnastran.

.

Oct 22, 2019 · S polaganjem temeljnega kamna se je začela gradnja soseske Novo Brdo v Ljubljani, kjer bo 498 javnih najemniških stanovanj, velikih od 30 do 80 kvadratnih metrov.

2022 na račun, ki so ga navedli v prijavi.

Stanovanja bodo predvidoma vseljiva v letu 2021, je pa to del od okoli 1500 najemnih stanovanj, ki jih sklad ali gradi ali kupuje in predstavljajo prvo stopnico do cilja 10. 2. Feb 16, 2022 · V Ljubljani odprli sosesko Novo Brdo s 174 javnimi najemnimi stanovanji.

2021, 1/2 nad.

Prenesi datoteko (152 kB) Situacija objektov Pod Pekrsko gorco.

Leto: 2015 12,50 m2.

Sosesko sestavlja šest večstanovanjskih stavb, od skupno.

.

. Spoznajte novo sosesko za mlade Razpisna dokumentacija za najem.

commercial real estate events 2023

.

Oct 22, 2019 · Stanovanja bodo velika od 30 do 80 kvadratnih metrov.

in 3.

3.

Foto: BoBo "Odpiramo eno večjih sosesk v našem stanovanjskem fondu. Oct 30, 2017 · Prihodnje leto namerava stanovanjski sklad zgraditi še 498 novih stanovanj čez cesto nasproti naselja Zeleni gaj. Oct 22, 2019 · S polaganjem temeljnega kamna se je začela gradnja soseske Novo Brdo v Ljubljani, kjer bo 498 javnih najemniških stanovanj, velikih od 30 do 80 kvadratnih metrov. .

V pritličju se nahaja skupni prostor za druženje stanovalcev, v kleti je 30 parkirnih mest in shrambe.

Reuters Graphics

V ta namen bo že ta teden na trgu ponujenih skoraj 500 stanovanj v ljubljanski soseski Novo Brdo. Vsa stanovanja bosta oddajala v najem, mestni sklad bo vseh svojih 172 stanovanj namenil neprofitnemu najemu. May 12, 2023 · Sporočamo vam, da je Stanovanjski Sklad RS, na podlagi veljavne zakonodaje in objavljenih Javnih razpisov dne 24. Stanovanjsko sosesko sestavlja šest. Dobrodošli na SSRS Portalu za uporabnike. . točke Javnega razpisa za oddajo oskrbovanih stanovanj. S posojilom je predvidena gradnja. Objekt in stanovanja so arhitekturno. uporabnastran. Stanovanja bodo imela opremljeno kuhinjo in kopalnico. Kot smo že poročali, je zaključek celotne gradnje soseske Novo Brdo bil z začetka predviden marca leta 2021.

V pritličju se nahaja skupni prostor za druženje stanovalcev, v kleti je 30 parkirnih mest in shrambe. Temi smo v vsebini revije posvetili. Stanovanjski sklad RS je na območju zemljišč soseske Novo Brdo v velikosti 4,8 ha, zgradil najemna stanovanja v skladu s svojo dejavnostjo. Aug 1, 2019 · Stanovanja Novo Brdo Stanovanjski sklad Republike Slovenije SSRS republiški stanovanjski sklad Javni stanovanjski sklad Mestne občine Ljubljana JSS MOL JSS Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno v skladu z določili uporabe in citiranja vsebin.

nagrada naročnik: JSS MOL 2016 -2021.

Gradnja soseske Novo Brdo je zaključena.

.

.

Leto: 2015 12,50 m2.

Soseska Novo Brdo stoji na 4,8 hektarja velikem zemljišču.

obletnici Stanovanjskega sklada RS so danes v Ljubljani odprli eno največjih stanovanjskih sosesk Novo Brdo, kjer bo po besedah direktorja sklada Črtomirja Remca dom dobilo 498 ranljivih družin in posameznikov. Ljubljana Brdo. Tehnični pregled teh naj bi opravili naslednji teden, konec novembra pa naj bi dobili tudi uporabno dovoljenje. Novo Brdo. .

Gre za projekt soseske Novo Brdo, kjer SSRS predvideva izgradnjo še skoraj petsto stanovanj.

in 3. Izgradnjo stanovanj v soseski Novo Brdo, stanovanj za mlade na Gerbičevi in stanovanj na Dolgem mostu je kreditirala Razvojna banka Sveta Evrope (CEB). Nepremičninski sklad je lastnik 2.